ANDRIJAŠEVIĆ ZA TV PANONIJA : STANJE NA VODOTOKOVIMA NA TERITORIJI SREDNJEG BANATA JE STABILNO

Tehnički direktor Goran Andrijašević je u izjavi za televiziju „Panonija“ izjavio da je stanje na vodotokovima na teritoriji Srednjeg Banata stabilno sa tendencijom opadanja.

 

„Vodostaj na Tamišu kod naseljenih mesta Jaša Tomić i Sečanj je u blagom padu. Takođe, treba napomenuti da je put Tomaševac-Botoš prohodan, jer vodostaj Tamiša nije dostigao nivo kojem preti da dođe do izlivanja na put. U ovom trenutku, što se tiče vodostaja, možemo dati samo kratkoročne prognoze, na Karpatima do sada nije bilo ozbiljnijeg otapanja snega tako da ne može da prognoziramo kakav nas vodostaj očekuje tokom prvih dana proleća. Treba napomenuti da je trenutni vodostaj uobičajan za ovaj period godine, da su sve dežurne ekipe našeg preduzeća na terenu i da smo spremni da reagujemo ukoliko dođe do promena“ – napomenuo je Andrijašević.

 

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media