OBILAZAK ZAVRŠNIH RADOVA U SRPSKOM ITEBEJU

Direktor VPD „Srednji Banat“ doo Miodrag Pješčić nedavno je sa v.d. direktorom „Vode Vojvodine“, Srđanom Kruževićem, v.d. pomoćnikom pokrajinskog sekretara za urbanizam i zaštitu životne sredine, Nemanjom Ercegom i poslanikom i članom pokrajinskog Odbora za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu životne sredine Skupštine APV, Darkom Bađokom obišao završne radove u Srpskom Itebeju u okviru projekta BEGA.

Projekat BEGA ima za cilj povezivanje prekograničnog regiona kroz unapređenje transportne infrastrukture, kao i unapređenje područja kanala Begej u međunarodno prepoznatu turističku destinaciju za posetioce.

 

U završnoj je fazi i između ostalog obuhvata sanaciju hidrotehničkih objekata u Kleku i Srpskom Itebeju. Kao deo ovog projekta već je izgrađena dvonamenska staza od granice sa Rumunijom do prevodnice u Kleku. Završen je i plutajući dok za privez plovnih objekata u Zrenjaninu.

 

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media