PJEŠČIĆ I MILUTIN BORAVILI NA STRUČNOM USAVRŠAVANJU U HOLANDIJI

Predstavnici Vodoprivrednog privrednog društva „Srednji Banat“ Zrenjanin direktor Miodrag Pješčić i inženjer za zaštitne objekte Igor Milutin boravili su nedavno na stručnom studijskom usavršavanju u Holandiji čija tema je bia unapređenje funkcionisanja vodoprivrednog sistema.
Direktor Miodrag Pješčić je istakao da je seminar odlično organizovan jer su učesnici pored stručnih predavanja mogli da se upoznaju i sa stanjem na terenu, posetivši nekoliko uspešnih vodoprivrednih preduzeća.
„ Cilj ovog seminara je bio da se pomoću stručnih predavanja i praktičnog dela, odnosno obilaska terena, upoznamo sa njihovim standardima, radom i organizacijom, ali i da to znanje i iskustvo stečeno na mnogobrojnim predavanjima prenesemo našim menadžmentu i inženjerima. Edukacija je veoma uspešno protekla, jer nam je bilo omogućeno da se pored stručnih predavanja detaljnije upoznamo sa funkcionisanjem i celokupnom organizacijom tamošnjih vodoprivrednih organizacija. Takođe, imali smo priliku da razgovaramo i sa njihovim stručnjacima iz oblasti vodoprivrede koji su nam preneli mnogobrojne ideje i pružili mnoštvo saveta“ – istakao je direktor Pješčić.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media