PJEŠČIĆ PRISUSTVOVAO PETOJ SEDNICI PARLAMENTA PRIVREDNIKA RPK

Direktor VPD “Srednji Banat” Zrenjanin Miodrag Pješčić prisustvovao je nedavno petoj sednici Parlamenta privrednika RPK koja je održana u prostorijama Regionalne privredne komore Srednjobanatskog upravnog okruga.
Poslednji ovogodišnji sastanak je bio prilika da se sumiraju rezultati rada u prethodnoj godini, ali i dodeli godišnja nagrada za poseban doprinos razvoju privrede regiona i za regionalnog poslovnog lidera.

Sednici su prisustvovale i predstavnice Privredne komore Srbije – Nermina Ljubović, savetnica predsednika PKS i Gordana Tiodorović, direktorka sektora PKS, koja je prezentovala izveštaj o radu Privredne komore Srbije, s posebnim osvrtom na zastupanje i zaštitu interesa članica i ulozi PKS u kreiranju povoljnog ekonomskog ambijenta u Srbiji.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media