PJEŠČIĆ PRISUSTVOVAO POLJOPRIPREVNOM SAJMU „AGRITECHNICA“

Čak 2.819 izlagača, od čega 62 odsto internacionalnih iz 53 različitih zemalja izlagalo je pred pola miliona posetilaca tokom sedam sajamskih dana na Međunarodnom sajmu poljoprivrede „Agritechnica“ kojem je prisustvovao direktor VPD“Srednji Banat“ Miodrag Pješčić.

Svi vodeći brendovi u oblasti poljoprivredne mehanizacije, veliki paneli, mnogobrojne konferencije i stručni skupovi obeležili su ovogodišnji sajam sa kog su izveštavali mnogobrojni svetski mediji.

Direktor Pješčić je istakao da je poseta ovom sajmu bila odlična prilika da se na jednom mestu dobiju sve informacije o novitetima u oblasti poljoprivredne mehanizacije, ali i da se iskoristi prilika kako bi eventualno pronašli odgovarajući primerak mehanizacije za naše preduzeće.

Sledeći sajam održaće se od 14. do 20. novembra 2021. godine

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media