PJEŠČIĆ PRISUSTVOVAO SASTANKU U PRIVREDNOJ KOMORI

Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Srednjobanatskog upravnog okruga organizovala je juče tematski sastanak Parlamenta privrednika u proširenom sastavu čija tema je bila “Kako održati vitalnost kompanije i konsolidovati poslovanje” kojem je prisustvovao direktor VPD „Srednji Banat“ doo Miodrag Pješčić.

 

U radu skupa učestvovali su Dragan Živković, predsednik Parlamenta privrednika, Radomir Radojčić, predsednik Privrednog suda u Zrenjaninu, prof. dr Dejan Erić, dekan Beogradske bankarske akademije, Božana Jakišić, predstavnica Privredne komore Srbije i Ljiljana Matić, iz Privrednog suda u Beogradu.

 

Pozdravljajući učesnike, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić podsetio je na napore koji se čine da grad bude dobro mesto za investicije i za život, na broj novootvorenih radnih mesta tokom prošle i ove godine i na realizaciju velikih privrednih aktivnosti koje predstoje.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media