PJEŠČIĆ PRISUSTVOVAO SEDNICI GRADSKOG ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE GRADA ZRENJANINA

 

Direktor VPD“Srednji Banat“ doo Zrenjanin Miodrag Pješčić prisustvovao je 07. marta sednici Gradskog štaba za vanredne situacije Grada Zrenjanina kojoj su prisustvovali gradonačelnik Čedomir Janjić, zamenik gradonačelnika Saša Santovac, načelnik komunalne policije Igor Virijević i direktori javnih komunalnih preduzeća.

Tokom sastanka Pješčić je istakao da je stanje vodotokova na teritoriji grada Zrenjanina stabilno, kao i da je stanje svih odbrambenih nasipa duž rečnih tokova na zadovoljavajućem nivou, dok na svim vodotocima na teritoriji grada trenutno nema upozorenja. Takođe, napomenuo je da situacija nije alarmantna ni kada je u pitanju stanje unutrašnjih voda koje je pod konstantnim je nadzorom, a vodoprivredni objekti i crpne stanice su u funkciji.

Na sastanku je zaključeno da u slučaju potrebnog preventivnog delovanja na sprečavanju nastanka vanredne situacije kao i tokom vanredne situacije је potrebno angažovati dodatnu mehanizaciju osposobljenih pravnih i fizičkih lica kako bi se omogućila neophodna funkcionalnost odbrambenih nasipa, otvorenih uličnih kanala i vodopropusta.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media