PREDSTAVNICI VPD“SREDNJI BANAT“ ZRENJANIN BORAVILI NA SAJMU „BAUMA 2019“ U MINHENU

Inženjeri i direktor VPD“Srednji Banat“ Miodrag Pješčić su tokom protekle nedelje boravili na 32. po redu Međunarodnom sajmu građevinarstva u Minhenu „Bauma 2019“.
Ova manifestacija je vodeći svetski događaj u oblasti građevinarstva koji se održava svake treće godine, površina izložbenog prostora iznosi 614.000 metara kvadratnih, a prema procenama organizatora sajam je ove godine premašio sve prethodne rekorde posećenosti, pri čemu podaci govore da su posetioci došli čak iz 200 različitih zemalja sveta.

Karta rasporeda dvorana i sajamskog prostora

 

„Ovogodišnji sajam je bila sjajna prilika da se informišemo o inovacijama u oblasti građevinarstva, koje bi eventualno mogli da unaprede i osavremene rad našeg preduzeća. Pored tehničkog dela vrlo je korisno što smo mogli da vidimo na koji način funkcionišu velike građevinske kompanije, ali i iskoristimo priliku da uspostavimo saradnju sa nekima od njih“ – objasnili su predstavnici našeg preduzeća.

Naredni sajam je planiran za 2022. godinu

 

 

 

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media