RADOSAVLJEVIĆ I SALAPURA POSETILI NASELJENO MESTO PERLEZ

Vršilac dužnosti direktora VPD „Srednji banat“ d.o.o. Zrenjanin Miloš Radosavljević danas je zajedno sa gradonačelnikom Zrenjanina Simo Salapurom i njegovim saradnicima posetio naseljeno mesto Perlez.

Tom prilikom održan je sastanak sa predstavnicima Mesne zajednice „Perlez“ na kom su razmatrani svi realizovani projekti, ali i sve naredne aktivnosti u ovom selu.

Jedna od tema bili su i infrastrukturni radovi, među kojima i radovi na uređenju sistema za odvodnjavanje Knićanin – Čenta, na kanalu VI – 1 koji se nalazi na teritoriji katastarske opštine Perlez, koje je realizovalo naše preduzeće.

Podsećanja radi, realizovani su radovi u dužini od 14 kilometara kanalske mreže i obuhvatali su uklanjanje biljne vegetacije i zemljane radove, čime je omogućeno vraćanje kanala u projektovane elemente i nesmetano odvodnjavanje sa okolnih poljoprivrednih parcela.

Vrednost ovih radova je oko 25 000 000 dinara, investitor je JP „Vode Vojvodine“, a projekat je finansiran jednim delom iz budžeta Grada Zrenjanina.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media