RADOVI NA SANACIJI POTISNOG CEVOVODA „POVRTAR“

U narednom periodu očekuje se početak radova na sanaciji potisnog cevovoda „Povrtar“ koji podrazumevaju sečenje i plombiranje starog potisnog cevovoda i postavljanje novog. Završetak radova i puštanje u rad potisnog cevovoda se očekuje početkom maja.

Crpna stanica „Povrtar“ se nalazi na desnoj obali Tamiša na teritoriji opštine Sečanj i pomoću nje se evakuišu suvišne vode sa jednog dela sistema za odvodnjavanje „Oređ – Bele bare“ čija ukupna površina iznosi 2 700 hektara.

Nakon sanacije ovog cevovoda čiji je kapacitet 0,50 m³/s nasip će biti vraćen u prvobitnu funkciju, odnosno, adekvatno sprovođenje odbrane od poplava na ovom delu obale Tamiša.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media