RADOVI NA SISTEMIMA NA KATASTARSKIM OPŠTINAMA ŽITIŠTE, SEČANJ I NOVA CRNJA

Mehanizacija VPD „Srednjeg Banata“ ovih dana izvodi radove na redovnom održavanju i funkcionisanju vodnih objekata i vršenju poslova u oblasti vodoprivrede na sistemima za odvodnjavanje Međurečje i Karađorđe-Molin koji pripadaju katastarskoj opštini Žitište, Konak na katastarskoj opštini Sečanj i Itebej-Crnja na katastarskoj opštini Nova Crnja.

Ovi radovi obuhvataju tarupiranje i izmuljenje kanala, razastiranje zemljanog materijala i postavljanje propusta u dužini od 15 570 metara kanalske mreže.

Uporedo sa ovim projektom, izvode se i radovi na uređenju kanalske mreže za investiciono održavanje regionalnog podsistema „Nova Crnja“, na sistemu Itebej-Crnja, koji pripada katastarskoj opštini Nova Crnja, gde se izvode montaža i demontaža pumpnih agregata i postavljanje i uklanjanje privremenih zemljanih pregrada.

Investitor na realizaciji oba projekta je Javno preduzeće „Vode Vojvodine“.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media