RADOVI NA SISTEMIMA ZA ODVODANJAVANJE U TOKU

U okviru radova na uređenju kanalske mreže u funkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljišta ovih dana se izvode radovi na sistemima za odvodnjavanje Elemir-Aradac, na katastarskoj opštini Elemir, na sistemu Konak, koji pripada istoimenoj katastarskoj opštini i sistemu Itebej-Crnja, na teritoriji katastarske opštine Srpska Crnja.

Na sistemu Elemir-Aradac vrši se izmuljenje kanala u dužini od 8 400 metara kanalske mreže, razastiranje zemljanog materijala i postavljanje propusta, na sistemu Konak vrši se mašinsko tarupiranje u dužini od 8 710 metara, a na sistemu Itebej-Crnja mašinsko tarupiranje i izmuljenje kanala u ukupnoj dužini od 15 035 metara.

Vrednost radova na sistemima Elemir-Aradac i Itebej-Crnja, koji će biti okončani tokom narednih dana, je po milion dinara,a na sistemu Konak 2 350 000 dinara.

Investitor radova je Javno preduzeće „Vode Vojvodine“.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media