RADOVI NA SISTEMIMA ZA ODVODNJAVANJE KNIĆANIN-ČENTA I JARKOVAC-DUBICA

Mašine našeg preduzeća, iako je nestabilno ui kišovito vreme, obavljaju nesmetano radove na mnogobrojnim lokacijama.

U toku su radovi na uređenju kanalske mreže u funkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljiša, na sistemu Knićanin-Čenta, na teritoriji katastarske opštine Čenta i na sistemu Jarkovac-Dubica koji pripada katastarskoj opštini Banatska Dubica.

Na prvom sistemu se radi tarupiranje bagerom, na potezu od 14 150 metara, dok se na drugom sistemu vrši mašinsko tarupiranje vegetacije i izmuljenje bagerom u dužini od 8 900 metara.

Vrednost radova, koji će biti realizovani do kraja septembra, na sistemu Knićanin-Čenta je 2 600 000, dok je na sistemu Jarkovac-Dubica 3 700 000, a investitor je Javno preduzeće „Vode Vojvodine“.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media