RADOVI NA SISTEMIMA ZA ODVODNJAVANJE MELENCI I ITEBEJ-CRNJA TEKU PO PLANIRANOJ DINAMICI

Radovi na uređenju kanalske mreže u funkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji Srednjeg Banata ovih dana odvijaju se i na sistemima za odvodnjavanje Melenci, na katastarskoj opštini Melenci i Itebej-Crnja, koji pripada katastarskoj opštini Aleksandrovo.

 

Izmuljenje kanala u dužini od 3 400 metara kanalske mreže, razastiranje zemljanog materijala i postavljanje propusta vrši se na sistemu Melenci, dok se tarupiranje u dužini od 15 476 metara kanalske mreže i postavljanje propusta vrši na sistemu Itebej-Crnja.

Završetak radova na ovim sistemima, čiji su investitori Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“ Autonomna pokrajine Vojvodine i Grad Zrenjanin, se očekuje do kraja septembra.

 

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media