RADOVI NA SISTEMU ZA ODVODNJAVANJE MELENCI I ORLOVAT

U toku su radovi na uređenju kanalske mreže u funkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljišta na sistemu za odvodnjavanje Melenci, dok su radovi na sistemu za odvodnjavanje Orlovat završeni Radovi na ovim sistemima, koji se nalaze na teritoriji istoimenih katastarskih opština, obuhvataju izmuljenje bagerom na kanalskoj mreži.

Radovi na sistemu za odvodnjavanje Melenci

Prilikom realizacije ovog projekta na sistemu Orlovat je izmuljena dužina kanala od 1 700 metara, a na sistemu Melenci će dužina nakon realizacije ukupnog projekta iznositi 8 750 metara.
Cilj ovih radova je da se osposobi potpuno funkcionisanje kanala, kako stanovnicima ovih naseljenih mesta ne bi pravio dodatne probleme.

Radovi na sistemu za odvodnjavanje Melenci

 

Vrednost radova na sistemu Melenci je 5 miliona dinara, dok je na sistemu Orlovat 400 hiljada dinara.

Radovi na sistemu za odvodnjavanje Melenci

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media