RADOVI NA UREĐENJU KANALSKE MREŽE NA TEIROTRIJI OPŠTINE NOVA CRNJA SE PRIVODE KRAJU

Radovi na uređenju kanalske mreže u funkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji opštine Nova Crnja se privode kraju. Ovim projektom je ukupno obuhvaćeno 16,416 metara kanalske mreže na teritoriji katastarskih opština Aleksandrovo, Vojvoda Stepa, Molin, Radojevo i Toba.

 

Radovi obuhvataju geodetsko snimanje, mašinsko uklanjanje biljne vegetacije, mašinsko izmuljenje kanala bagerom i razastiranje iskopanog zemljanog materijala buldozeom duž kanala.

Cilj ovih radova je da se obezbedi potpuno funkcionisanje kanalske mreže i nesmetano obavljanje poljoprivrednih radova na okolnim poljoprivrednim parcelama.

Investitori radova su Autonomna pokrajina Vojvodine, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Javno preduzeće „Vode Vojvodine“ i Nova Crnja, a ukupna vrednost radova je 7.142.857,14 dinara bez PDV-a.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media