RADOVI NA UREĐENJU KANALSKE MREŽE NA TERITORIJI OPŠTINE SEČANJ

U toku su radovi na uređenju kanalske mreže u funkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji opštine Sečanj.
Radovi na 15 824 metara kanalske mreže u katastarskim opštinama Konak, Neuzina, Šurjan i Sečanj obuhvataju geodetske radove, obeležavanje trase i snimanje prethodnog stanja, mašinsko uklanjanje biljne vegetacije, mašinsko izmuljenje kanala bagerom i razastiranje iskopanog materijala buldozerom.

 

Cilj ovih radova je da se obezbedi potpuno funkcionisanje kanalske mreže i nesmetano obavljanje poljoprivrednih radova na okolnim poljoprivrednim parcelama.

Investitori radova su Opština Sečanj, Javno preduzeće „Vode Vojvodine“ i Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media