RADOVI NA USTAVI NA FORLANDU TISE I SISTEMU ŠOZO

Radovi na redovnom održavanju kanalske mreže, odnosno, na ustavi u forlandu Tise su u toku. Vrednost ovih radova čiji je investitor Javno preduzeće „Vode Vojvodine“ je 1 500 000 dinara.

Uporedo sa vom radovima mašine našeg preduzeća rade na realizaciji projekta radova na poboljšanju funkcionalnosti objekata na teritoriji vodne jedinice Srednji Banat, tačnije, na sistemu za odvodnjavanju Šozo, koji pripada katastarskim opštinama Banatski Despotovac i Lazarevo.

U dužini od 7 200 metara kanalske mreže izvršiće se mašinsko tarupiranje vegetacije bagerom i izmuljenje kanala. Realizacija ovih radova, čija je vrednost 4 800 000 dinara se očekuje u narednih 10 dana, a investitor radova je Javno preduzeće „Vode Vojvodine“.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media