RADOVI SE ODVIJAJU NA SISTEMIMA ELEMIR-ARADAC I BELO BLATO

Mehanizacija VPD „Srednjeg Banata“ ovih dana radi na realizaciji radova na uređenju kanalske mreže u funkciji odvodnjavnja poljoprivrednog zemljišta, na sistemima za odvodnjavanje Elemir-Aradac, koji pripada katastarskoj opštini Aradac, ali i na sistemimu Žitište-Klek na teritoriji katastarske opštine Klek.

 

Na sistemu Elemir-Aradac vrši se tarupiranje kanala bagerom, razastiranje zemljanog materijala i postavljanje propusta, vrednost radova u dužini od 10 650 kanalske mreže, čiji je investitor Javno preduzeće „Vode Vojvodine“ je 3 150 000 dinara,a završetak radova se očekuje u narednih 15 dana.

 

Na sistemu Žitište-Klek se izvode isti radovi u dužini od 15 380 kanalske mreže, a radovi u vrednosti od 4 930 000 dinara biće zavrženi takođe u roku od 15 dana. Investitor radova i na ovom sistemu je Javno preduzeće „Vode Vojvodine“.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media