TRI USPEŠNA DANA VPD „SREDNJEG BANATA“ NA PRIVREDNOM SAJMU „ZrBizNet“

VPD „Srednji Banat“ d.o.o Zrenjanin se uspešno predstavio na nedavno održanom privrednom sajmu „ZrBizNet“ koji je održan od 20. do 22. septembra u sportskoj hali „Medison“.

Tokom tri sajamska dana na štandu našeg preduzeća posetioci su mogli da se informišu o delatnostima i uslugama koje obavljamo, o bogatoj mehanizaciji koju posedujemo i o projektima koje smo realizovali.

 

Direktor VPD „Srednji Banat“ Miodrag Pješčić je istakao da je ova privredna manifestacija potrebna, jer promoviše privredu, pre svega Srednjobanatskog okruga i dodao da je ona idealna prilika da posetiocima i potencijalnim klijentima putem reklamnog materijala i uz stručne savete menadžmenta firme na adekvatan način prezentujemo preduzeće.

Ove godine je na sajmu je izlagalo ukupno 105 institucija, a prema broju posetilaca našeg štanda sa velikim zadovoljstvom se može reći da je ovogodišnji privredni sajam bio veoma uspešan za VPD „Srednji Banat“.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media