U TOKU RADOVI IZMULJENJA I TARUPIRANJA VEGETACIJE NA SISTEMIMA ZA ODVODNJAVANJE

U toku su radovi na uređenju kanalske mreže u funkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljišta, na sistemima Elemir-Aradac, koji pripada katastarskoj opštini Elemir, sistemu Oređ-Bele Bare-Sutjeska na teritoriji katastarske opštine Jaša Tomić i na sistemu za odvodnjavanje Itebej-Crnja na katastarskoj opštini Radojevo.

Na sistemu Elemir – Aradac se izvodi izmuljenje bagerom, pri čemu će se ukupno očistiti 2 980 metara kanalske mreže, vrednost radova je 500 hiljada dinara, dok se na sistemima Oređ – Bele Bare – Sutjeska i Itebej – Crnja vrši mašinsko tarupiranje vegetacije u dužini od od 9500 metara, odnosno, 8 640 metara kanalske mreže.

Vrednost radova na sistemu Oređ-Bele Bare-Sutjeska je 1 500 000 dinara, dok je vrednost projekta Itebej- Crnja 1 050 000 dinara.

Investitor ovih radova, čiji se završetak očekuje do kraja septembra, je Javno preduzeće „Vode Vojvodine“.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media