U TOKU RADOVI NA UREĐENJU OBALE I IZMULJENJU KANALA „BANATSKA PALANKA – NOVI BEČEJ“

 

U toku su radovi na uređenju obale i izmuljenju kanala DTD „Banatska Palanka-Novi Bečej“ od 106+250 do 107+725 kilometra, odnosno potez od Klečanskog do Lazarevačkog mosta, koji se nalazi na teritoriji katastarske opštine Zrenjanin III.

Radovi obuhvataju geodetsko snimanje terena, mašinsko uklanjanje vegetacije bagerom, mašinski iskop kanalskog profila, transport zemljanog materijala i razastiranje deponovanog i raspoređenog zemljanog materijala, a rok za izvođenje radova je 60 dana.

Kanal Banatska Palanka – Novi Bečej je najznačajniji i najduži kanala Hidrosistema DTD, koji počinje vodozahvatom na reci Tisi kod Novog Bečeja, a uliva se u reku Dunav kod Banatske Palanke u dužini od 147 kilometara.

Nakon ovih radova kanal će nesmetano funkcionisati, odnosno, vršiti funkciju navodnjavanja i odvodnjavanja.

Investitor radova je Javno preduzeće „Vode Vojvodine“, a ukupna vrednost projekta je 23.995.664,35 dinara sa PDV-om.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media