V.D. DIREKTORA MILOŠ RADOSAVLJEVIĆ PRISUSTVOVAO TAKTIČKO-TEHNIČKOM ZBORU PRIPADNIKA CIVILNE ZAŠTITE

Povodom Međunarodnog dana smanjenja rizika od katastrofa v.d. direktora VPD „Srednji Banat“doo Zrenjanin Miloš Radosavljević danas je prisustvovao taktičko-tehničkom zboru pripadnika civilne zaštite Grada Zrenjanina, kao i vežbi početnog gašenja požara ispred magacina Odseka za civilnu zaštitu.

Tom prilikom gradonačelnik Simo Salapura je rekao da požari i poplave predstavljaju dva najveća rizika na terenu.

„Ulaganje u prevenciju je najsigurnija zaštita od svih rizika. Da biste se uspešno nosili sa rizicima potrebna su tehnička sredstva, planska dokumenta i osposobljene i obučene jedinice. Zrenjanin sve to ima. Sada je ostalo da radimo na podizanju komunikacije na viši nivo. Zato je nabavljena oprema za kvalitetnu radio vezu. Zrenjanin spada u gradove u Srbiji koji se ističu svojom spremnošću i opremljenošću da se uspešno izbore sa svim potencijalnim katastrofama“ – istakao je Salapura.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media