VODOSTAJI NA TERITORIJI SREDNJEG BANATA U OPADANJU. NEMA OPASNOSTI OD POPLAVA

Prema prognozama Republičkog hidrometeorološkog zavoda i tokom narednih dana se očekuje kiša, međutim i pored obilnih padavina koje su prognozirane ne preti opasnost od izlivanja na vodotocima na teritoriji Srednjobanatskog okruga.


Iako je na Tamišu ovih dana zabeležen viši vodostaj, od danas je on u opadanju i ispod granice redovne odbrane od poplava. Takođe, stanje na ostalim vodotocima je ispod merodavnih kota za proglašenje redovne odbrane od poplava.

Važno je napomenuti da su vodostaji u domenu srednje niskih, a temperatura na banatskim vodotocima je 14, 5 C što je iznad proseka za mesec maj.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media