VODOSTAJI NA TERITORIJI SREDNJOBANATSKOG OKRUGA U STAGNACIJI

Na teritoriji Srednjobanatskog okruga se vrši merenje vodostaja na pet tačaka, odnosno, na Dunavu kod Čente, na Tamišu kod Opova, Karašca i Tomaševca, na kanalu Begej kod Stajićeva i Plovnog Begeja kod Itebeja, Banatskog Dvora i Kleka.

Prema merenjima u toku prethodnih 10 dana može se zaključiti da su vodostaji u stagnaciji, sa trendom opadanja i da prema klasifikaciji spadaju u srednje ili srednje niske.

Prema prognozama Republičkog hidrometeorološkog zavoda temperatura na banatskim vodotocima trenutno iznosi oko 11 ° C, što je iznad prosečnih vrednosti temperatura voda za mart.

U narednim danima očekuje nas prognoza slična današnjoj, uz minimalne padavine, što isključuje mogućnost za porastom vodostaja na vodotocima na teritoriji Srednjobanatskog okruga.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media