DESETA JUBILARNA REGATA „VODE VOJVODINE“

JVP „Vode Vojvodine“ ove godine obeležavaju značajan jubilej organizacijom desete po redu regate, koja će se održati od 22. juna do 1. jula. Jubilarnom plovidbom obuhvaćeno je 230 kilometara plovnih puteva Vojvodine na kružnoj ruti Novi Sad-Titel-Zrenjanin-Klek-Novi Bečej-Bečej-Srbobran-Kulpin-Novi Sad. Regata pod zastavom „Vode Vojvodine“ spaja Dunav i Tisu, kao i bačke i banatske kanale.
Prijave za ovogodišnju regatu „Vode Vojvodine“ počinju 23. aprila 2018. godine. Zaljubljenici u plovidbu će obrasce za prijave moći da nađu na vebsajtu www.vodevojvodine.rs.
Organizacijom regate, JVP „Vode Vojvodine“ želi da promoviše plovne potencijale Vojvodine, plovidbu i nautički turizam. Naša regate izrasla je u jednu od najvećih višednevnih rekreativnih plovidbi u zemlji, za koju vlada nesmanjeno interesovanje kako domaćih, tako i stranih nautičara. U regati su do sada učestvovali i nautičari iz Hrvatske, Slovenije, Autrije, Mađarske, Holandije i Francuske.
Ove godine, regataši će biti u prilici i da prođu kroz pet brodskih prevodnica, koje su jedna od odlika plovidbe kanalima. Predstojeća plovidba ujedno je i najava revitalizacije kanala Begej na potezu od Kleka do Srpskog Itebeja kroz IPA program prekogranične saradnje Rumunija-Srbija.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media