PJEŠČIĆ PRISUSTVOVAO OKRUŽNOM ŠTABU ZA VANREDNE SITUACIJE

U Baroknoj sali Gradske kuće juče je održana 60. po redu sednica Okružnog štaba za vanredne situacije kojoj je prisustvovao direktor VPD „Srednji Banat“ Zrenjanin Miodrag Pješčić.

 

 

Na sastanku je razmatrana trenutna epidemiološka i bezbednosna situacija na teritoriji Srednjeg Banata, gde je između ostalog, direktor Pješčić izvestio prisutne o trenutnom stanju na vodotokovima na teritoriji Srednjeg Banata.

 

Direktor je prisutnima predočio da je stanje na vodama u Srednjem Banatu stabilno, sa tendencijom rasta, u okviru redovne odbrane od poplava i da su sve ekipe potpuno spremne da reaguju u slučaju da se meteorloška situacija u narednom periodu pogorša.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media