PJEŠČIĆ PRISUSTVOVAO SEDNICI GRADSKOG ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE

Direktor Miodrag Pješčić nedavno je u Baroknoj sali Gradske kuće prisustvovao Sednici Gradskog štaba za vanredne situacije na kojoj je doneta Odluka o ukidanju vanrednog stanja na terotoriji Grada Zrenjanina.

Kako je u obrazloženju navedeno, vanredna situacija se ukida jer je stanje na teritoriji grada ocenjeno kao stabilno i pod kontrolom u svim segmentima i da je širenje zaraze koronavirusom zaustavljeno, a broj novozaraženih u velikom opadanju.

Gradonačelnik Simo Salapura rekao je da je epidemiološka situacija u prethodnom periodu dosta povoljna i da se beleži konstantan pad broja novoobolelih.

 

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media