PREDSTAVNICI VPD“SREDNJI BANAT“ I GRADA ZRENJANINA OBIŠLI ČENTU I BELO BLATO

Direktor VPD“Srednji Banat“ Miodrag Pješčić i tehnički direktor Goran Andrijašević juče su, zajedno sa predstavnicima Grada Zrenjanina, gradonačelnikom Čedomirom Janjićem, načelnicom Srednjobanatskog okruga Snežanom Vučurević, pomoćnikom gradonačelnika Draganom Ćapinom i načelnikom Odeljenja za vanredne situacije u Zrenjaninu Goranom Marjanovićem, obišli crpne stanice „Čenta“ i „Petra bara“, kao i poplavljene delove atara koji pripadaju katastarskoj opštini Belo Blato.

Obilazak atara u Belom Blatu

Predstavnici Grada Zrenjanina iskoristili su jučerašnju posetu kako bi se upoznali sa trenutnom situacijom na terenu nakon obilnih padavina.

Obilazak crpne stanice“Petra bara“

 

Tom prilikom predstavnici VPD“Srednji Banat“ su predočili da su sve službe preduzeća potpuno angažovane i spremne da reaguju u slučaju potrebe.

 

Crpna stanica „Čenta“

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media