PROGLAŠENE REDOVNE I VANREDNE ODBRANE OD UNUTRAŠNJIH VODA

Zbog obilnih padavina koje su zadesile Srednji Banat tokom prethodnih dana proglašene su redovne i vanredne odbrane od unutrašnjih voda na nekoliko hidromelioracionih sistema.

 

Na sistemima Kumane, Babatovo, Belo Blato, Elemir- Aradac i Mužlja-Lukino na snazi su redovne, dok je na sistemu Knićanin-Čenta vanredna odbrana od unutrašnjih voda.

Stručne službe, uz maksimalnu angažovanost, svakodnevno prate stanje na terenu, dežuraju i potpuno su spremne da reaguju ukoliko bude potrebno.

Republički hidrometeorološki zavod Srbije za naredni period najavljuje sunčane periode bez padavina, shodno tome, u narednim danima se očekuje i poboljšanje situacije na pomenutim hidromelioracionim sistemima.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media