RADOVI NA SISTEMIMA ZA ODVODNJAVANJE MUŽLJA-LUKINO SELO I MELENCI I i II

Ovih dana privode se kraju radovi na uređenju kanalske mreže u funkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljišta na sistemima za odvodnjavanje Mužlja-Lukini Selo, koji pripada katastarskoj opštini Mužlja i sistemu za odvodnjavanje Melenci I i II koji pripada istoimenoj katastarskoj opštini.

Na sistemu za odvodnjavanje Mužlja-Lukino Selo se izvršeno je tarupiranje i izmuljenje kanala, razastiranje zemljanog materijala i postavljanje cevastih propusta u dužini od 16 720 metara kanalske mreže.

Takođe, na sistemu Melenci I i II su realizovani isti radovi kao i na sistemu Mužlja-Lukini Selo u dužini od 2 570 metara. Investitor radova na realizaciji oba projekta je Javno preduzeće „Vode Vojvodine.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media