ŠTAND VPD”SREDNJEG BANAT” POSETILI MIROVIĆ, VRNDŽIĆ I PREDSTAVNICI GRADA ZRENJANINA

U okviru prvog dana sajma privrede “Zrbiznet” stand našeg preduzeća posetili su premijer Pokrajinske vlade Igor Mirović, direktor Javnog preduzeća “Vode Vojvodine” Slavko Vrndžić i predstavnici grada Zrenjanina.

 

Tom prilikom premijer Mirović je istakao da je dobro funkcionisanje vodoprivrednih preduzeća veoma značajno, pogotovo za poljoprivrednike. Mirović je takođe napomenuo da će Vlada Vojvodine nastaviti da podržava vodoprivredna preduzeća kako bi kanalska mreža i rečni saobraćaj nesmetano funkcionisali.

Na ovogodišnjem sajmu privrede, tokom tri sajamska dana, svoje usluge i delatnosti je predstavilo 220 firmi iz Srbije i regiona sa ciljem uspostavljanja međusobne saradnje, umrežavanja i razmene iskustva.

Tokom prvog dana posetioci su imali priliku da prisustvuju edukativnim tribinama, predavanjima stručnjaka iz različitih oblasti, konferencijama, ali i B2B sastancima za privrednike i preduzetnike.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media