STUDENTI POLJOPRIVREDNOG FAKULTETA POSETILI VPD“SREDNJI BANAT“

Studenti Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, odseka Uređenje i korišćenje voda u poljoprivredi posetili su nedavno VPD „Srednji Banat” i tom prilikom obišli prevodnicu u naseljenom mestu Klek, crpne stanice Međurečje i Dvor i radove na dvonamenskom sistemu „Jankov Most“.

Tom prilikom profesorka Milica Vranešević je istakla da je od velikog značaja što su studenti u okviru delatnosti preduzeća, kakvo je VPD „Srednji Banat“ imali priliku da vide radove na gradilištama dvonamenskih sistema, crpne stanice, prevodnice, ali i novu građevinsku i poljoprivrednu mehanizaciju i dodala da će praktična nastava poput ove značajno doprineti njihovom usavršavanju.

Inženjeri Marko Grče i Nenad Vojnović su studentima teorijski i praktično prikazali koji je cilj dvonamenskih sistema čija je izgradnja u toku, ali i koliko će to značiti poljoprivrednicima.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media