U TOKU RADOVI NA SISTEMIMA ZA ODVODNJAVANJE BELO BLATO I LANKA-BIRDA

Radovi na uređenju kanalske mreže u funkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljišta, odnosno radovi na sistemu za odvodnjavanje Belo Blato su u toku.

Ovaj hidrosistem pripada katastarskoj opštini Belo Blato, pri čemu se na njemu vrši izmuljenje kanala i vađenje panjeva. Vrednost ovih radova, čiji se završetak očekuje u narednim danima, je 1 500 000 dinara.

Takođe, ovih dana, uprkos lošim vremenskim uslovima, izvode se radovi na redovnom održavanju i funkcionisanju vodnih objekata na području Srednjeg Banata, konkretno na sistemu za odvodnjavanje Lanka-Birda koji pripada katastarskoj opštini Boka.

Vrednost ovih radova je 3 miliona dinara,a okončanje ovog projekta se očekuje u narednim danima.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media