U TOKU ZAVRŠETAK RADOVA NA SISTEMIMA ZA ODVODNJAVANJE MEĐUREČJE I LANKA-BIRDA

U toku su radovi na redovnom održavanju i funkcionisanju vodnih objekata na području Srednjeg Banata koji se izvode na dve lokacije, na sistemima za odvodnjavanje Međurečje i Lanka – Birda.

    Sistem za odvodnjavanje „Međurečje“

Na ovim lokacijama mehanizacija VPD „Srednji Banat“ Zrenjanin nekoliko dana unazad izvodi radove kako bi kanali uspostavili svoju potpunu funkciju.
Na sistemu „Međurečje“ koje pripada katastarskoj opštini Žitište izvršeno je mašinsko tarupiranje vegetacije bagerom, vrednost ovih radova, koji su trajali 5 dana je 4 500 000 dinara.

Sistem za odvodnjavanje „Međurečje“

Dok je na sistemu Lanka – Birda, koja pripada katastarskoj opštini Boka i Šurjan, izvšeno mašinsko tarupiranjue vegetacije bagerom i izmuljenje, radovi su u toku i trajaće 10 dana, a vrednost projekta iznosi 10 000 000 dinara.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media