UČENICI EGS “NIKOLA TESLA” NA STRUČNOJ PRAKSI U VPD ”SREDNJI BANAT” ZRENJANIN

Tokom narednih dana učenici prvog, drugog i trećeg razreda Elektrotehničke i građevinske škole „Nikola Tesla“, smer rukovalac građevinskom mehanizacijom, boraviće na stručnoj praksi u našem preduzeću.

U okviru programa dualnog obrazovanja, koje za cilj ima istovremeno sticanje teorijskog i praktičnog znanja, učenici ove škole će sa stručnim licima boraviti na terenu i samim tim imati priliku da se detaljnije upoznaju sa funkcionisanjem građevinske mehanizacije pri izvođenju radova.

Stručni mentori i lica koja će sa učenicima obilaziti teren su mašinski inženjer, lice zaduženo za bezbednost i zdravlje na radu Dejan Janjić i građevinski tehiničar, šef odeljenja građevinske mehanizacije, Igor Nikov.

Ovakav vid praktične nastave će omogućiti učenicima da kroz rad uče, ali i da uz pomoć prenesenog znanja i saveta menadžmenta i stručnih lica našeg preduzeća dodatno usavrše svoje znanje, veštine i nadograde iskustvo.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media