V.D. DIREKTOR MILOŠ RADOSAVLJEVIĆ PRISUSTVOVAO SEDNICI GRADSKOG ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE


Sednica Gradskog štaba za vanredne situacije Grada Zrenjanina
V.d. direktora Vodoprivrednog privrednog društva „Srednji Banat“ doo Zrenjanin Miloš Radosavljević prisustvovao je juče sednici Gradskog štaba za vanredne situacije kojom je predsedavao gradonačelnik Simo Salapura.

Na sednici je izneta trenutna epidemiološka situacija na teritoriji Grada Zrenjanina, ali su predložene i eventualne strože mere za suzbijanje virusa Kovid-19.

Epidemiološka situacija u gradu je složena, a zdravstveni sistem i zaposleni u njemu pod velikim pritiskom, uz apel građanima da se jedino striktnom primenom postojećih epidemioloških mera, sveobuhvatnom vakcinacijom, nošenjem maske u zatvorenom prostoru, higijenom i distancom – može zaustaviti pandemija i rasteretiti zdravstveni kapaciteti, saopšteno je juče na sednici Gradskog štaba za vanredne situacije.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media