VOJNOVIĆ PRISUSTVOVAO ŠTABU ZA VANREDNE SITUACIJE SREDNJOBANATSKOG UPRAVNOG OKRUGA

U sali Gradskog veća juče je održana 65.po redu sednica Štaba za vanredne situacije Srednjobanatskog upravnog okruga, kojoj je prisustvovao inženjer VPD „Srednji Banat“ doo Zrenjanin Nenad Vojnović. Sednicu je vodio komadant Okružnog štaba za vanredne situacije Predrag Rađenović.

U skladu sa usvojenim dnevnim redom na sednici je razmatran i usvojen novi Poslovnik o radu Okružnog štaba za vanredne situacije Srednjobanatskog upravnog okruga za 2022.godinu. Na sednici je razmatrano o preduzimanju preventivnih mera u sprečavanju požara na otvorenom prostoru na teritoriji Srednjobanatskog okruga i aktuelna situacija usled epidemije korona virusa.

Tom prilikom je donet zaključak da je, u odnosu na prethodni period, na teritoriji Srednjobanatskog upravnog okruga, značajno je manji broj pozitivnih slučajeva na Kovid 19 na dnevnom nivou, sa tendencijom daljeg smanjenja.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media