VPD „SREDNJI BANAT“ I OVE GODINE NA PRIVREDNOM SAJMU „ZRBIZNET“

Vodoprivredno društvo „Srednji Banat“ Zrenjanin će i ove godine nastupati na sajmu privrede „Zrbiznet“ koji će se pod sloganom „Pokreni se“ održati od 19 do 21. septembra u sportskoj hali Medison u organizaciji Privredne komore Srbije, Grada Zrenjanina, Unije poslodavaca Srbije i Opšteg udruženja preduzetnika Zrenjanin.

 

Ova jedinstvena privredna manifestacija u Banatu godinama okuplja veliki broj privrednika iz Srbije i regiona, a tokom tri sajamska dana prisutnima je omogućeno da prate B2B sastanke, edukativne tribine, predavanja u okviru aktuelnih privrednih tema, ali i kontakt sa institucijama koje nude podršku u poslovanju.

Takođe, velika prednost ove manifestacije što su učesnici skupa stručnjaci različitih profila iz javnog i privatnog sektora, predstavnici strukovnih udruženja, obrazovnih institucija, državnih i nevladinih organizacija koji će prenositi svoja znanja i iskustva posetiocima sajma i izlagačima.

Ovaj način umrežavanja preduzetnika obezbeđuje dogovaranje konkretnih poslovnih aranžmana na brz i lak način, pored toga, odlična je prilika za građenje partnerskih odnosa sa institucijama podrške poslovanju, ali i reklamiranje svojih usluga.

U fokusu trećeg privrednog sajma ZrBizNet je digitalna transformacija preduzeća, a obrađivaće se i teme poput deficitarnih zanimanja, popularizacije ženskog preduzetništva i promocije preduzetničkog duha.

Naše preduzeće će i ove godine izložiti svoje usluge poput, izgradnje hidrotehničkih objekata, uređenja vodotoka i zaštite od štetnog dejstva voda, odvodnjavanja, održavanje HMO kanala opterećenih otpadnim vodama, zaštite priobalja i zaštite od poplava.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media