ANDRIJAŠEVIĆ ZA RTV : KRAJ RADOVA NA DVONAMENSKOM SISTEMU „MEĐA“ DO POLOVINE MAJA

U izjavi za Radio televiziju Vojvodine tehnički direktor Goran Andrijašević govorio je o radovima na dvonamenskom sistemu Međa koji će obezbediti navodnjavanje i odvodnjavanje 760 hiljada hektara poljoprivrednog zemljišta i benefitima koje će imati poljoprivrednici realizacijom ovog projekta.

„ Do kraja decembra 2017. godine ukupno je relizovano 95 odsto radova, tada su oni privremeno zaustavljeni, jer je u pitanju dvonamenski sistem koji je prešao u funkciju odvodnjavanja. Ovih dana se radovi privode kraju, a završetak je planiran za polovinu maja. Prošla godina je bila veoma sušna, samim tim su i prinosi poljoprivrednih proizvoda bili smanjeni, zahvaljujući ovom sistemu kvalitet i količina poljoprivrednih kultura će značajno napredovati, ali i njihova finansijska isplativost“ – istakao je Andrijašević.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media