MEHANIZACIJA VPD „SREDNJI BANAT“ BOGATIJA ZA NOVI CASE BAGER

Građevinska mehanizacija VPD „Srednji Banat“ Zrenjanin bogatija je za novi Case bager guseničar tip CX 210 zahvaljujući kome će se radovi obavljati još brže i efikasnije.

Bager koji je nedavno dopremljen poseduje iskopnu bagersku ruku širine 2 900 milimetara, iskopnu kašiku širine 1 000 mm, planirnu kašiku širine 2 000 mm i snagu motora od 122 KW i kao takav predodređen je da na najbolji način obavlja sve vrste hidrograđevinskih radova.

VPD „Srednji Banat“ doo Zrenjanin će nastaviti da ulaže u mehanizaciju kako bi svi budući projekti bili što efektivnije i kvalitetnije realizovani.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media