Izjava Miodraga Pješčića

Pješčić : dvonamenski sistem Međa predstavlja pravu podršku poljoprivrednim proizvođačima

Direktor VPD „Srednji Banat“ Zrenjanin Miodrag Pješčić je prilikom obilaska dvonamenskog sistema „Međa“ istakao da je predviđen rok za završetak radova 210 dana, ali da će menadžment i stručne službe preduzeća preduzeti sve mere kako bi radovi bili završeni pre tog roka.

„ „Međa“ je prvi projekat od 11 ukupno koliko je predviđeno da se finansira  zajmom Abu Dabi fonda, koji će ovdašnjim poljoprivrednicima biti od izuzetne pomoći. Realizacijom ovog projekta, koji će omogućiti navodnjavanje 762 hektara poljoprivrednog zemljišta, će se direktno uticati na kvalitet zemljišta, prinosa, ali i finansijske isplativosti poljoprivrednih proizvođača. Cilj ovog projekta je neometano odvonjavanje i navodnjavanje, a u svrhu izvorišta je predviđen Plovni Begej uz pomoć kojeg će se voda zahvatati gravitaciono preko cevaste ustave Šlajz. “ – podvukao je direktor Pješčić.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media