MEHANIZACIJA ANGAŽOVANA NA SISTEMIMA ZA ODVODNJAVANJE ŽITIŠTE-KLEK I ITEBEJ-CRNJA

Mehanizacija VPD „Srednjeg Banata“ ovih dana radi na uređenju kanalske mreže u funkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljišta na sistemima za odvodnjavanje Žitište-Klek, na katastarskoj opštini Klek i sistemu za odvodnjavanje Itebej-Crnja, na teritoriji ko Aleksandrovo.

 

 

Na sistemu Žitište-Klek izvodi se tarupiranje i izmuljenje bagerom u dužini od 3 550 metara, razastiranje zemljanog materijala i postavljanje propusta, dok se na sistemu Itebej-Crnja vrši tarupiranje kanala u dužini od 15 476 metara i postavljanje propusta.

Konačna realizacija ovih projekata se očekuje u narednim danima, a investitori su JVP „Vode vojvodine“, Autunomna pokrajina Vojvodine i Grad Zrenjanin.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media