NA SNAZI REDOVNE I VANREDNE ODBRANE OD POPLAVA

Zbog nestabilnog vremena i velikih količina padavina u toku su radovi na sprovođenju redovne i vanredne odbrane od poplava na teritoriji Srednjeg Banata.

 

Mehanizacija VPD „Srednjeg Banata“ istovremeno radi na nekoliko lokacija kako bi blagovremeno zaštitila od izlivanja na sistemima za odvodnjavanje Knićanin-Čenta, Belo Blato, Mužlja-Lukino selo, Elemir-Aradac, Karađorđevo-Molin, Begejci i Oređ-Bele bare-Sutjeska.

Stručne službe našeg preduzeća na ovim sistemima svakodnevno prate stanje na terenu i dežuraju, uz pojačano angažovanje ljudi na crpnim stanicama.

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije i u narednim danima se očekuju padavine, shodno tome, sve službe su u pripravnosti i spremne da reaguju ukoliko to bude potrebno.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media