RADOVI NA UREĐENJU KANALSKE MREŽE U FUNKCIJI ODVODNJAVANJA POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA NA TERITORIJI GRADA ZRENJANINA

Mašine vodoprivrednog privrednog društva „Srednji Banat“ d.o.o angažovane su na izvođenju radova na uređenju kanalske mreže u funkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji grada Zrenjanina.

Radovi se trenutno izvode na sistemima za odvodnjavanje u katastarskim opštinama Čenta, Knićanin, Perlez, Taraš, Ečka, Banatski Despotovac i Jankov Most, a tokom narednih dana planiran je početak radova u katastarskim opštinama Belo Blato, Klek, Lazarevo, Melenci i Mužlja.

 

                                                                       Radovi na uklanjanju biljne vegetacije

 

Cilj ovih radova je da se obezbedi potpuno funkcionisanje kanalske mreže i nesmetano obavljanje poljoprivrednih radova na okolnim poljoprivrednim parcelama.

Radovi obuhvataju obeležavanje trase kanala i geodetsko snimanje, mašinsko uklanjanje biljne vegetacije, uređenje inspekcionih staza pored kanala, izmuljenje bagerom i razastiranje izmuljenog materijala buldozerom.

 

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media