UKINUTA VANREDNA I PROGLAŠENA REDOVNA ODBRANA OD POLAVA NA RECI TAMIŠ OD DRŽAVNE GRANICE DO SEČNJA

Na osnovu Opšteg plana za odbranu od poplava i Operativnog plana za odbranu od poplava za 2020. godinu Vodna jedinica „Srednji Banat“ na osnovu merenja vodostaja u 07 časova, koji je iznosio +606 santimetara na merodavnom vodomeru „Jaša Tomić“, ukida se vanredna i proglašava redovna odbrana od poplava na reci Tamiš.

Mere odbrane važe za desni nasip u dužini od 16,30 kilometara od državne granice do Sečnja i levi nasip, u dužini od 14,23 kilometara, takođe od državne granice do Sečnja uz reku Tamiš.

Redovna odbrana od poplava sada je na snazi i na ustavama „Tomaševac“ i „Botoš“, a prema prognozama Republičkog hidrometeorološkog zavoda očekuje se dalje opadanje vodostaja na Tamišu, ali i poboljšanje vremenskih uslova, što će dovesti do potpune stabilizacije vodotokova na području Srednjeg Banata.
Sve stručne ekipe su na terenu, prate stanje i preduzimaju sve neophodne mere u cilju stabilizacije stanja.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media