RADOVI NA SISTEMU KNIĆANIN – ČENTA

Ovih dana se izvode radovi na eksploataciji i održavanju drenažnog sistema i crpnih stanica za zaštitu priobalja na sistemu za odvodnjavanje Knićanin – Čenta, koji pripada katastarskoj opštini Čenta.

 

Radovi obuhvataju tarupiranje i izmuljenje kanala bagerom i razastiranje zemljanog materijala u dužini od 43 601 metar kanalske mreže.

Cilj ovih radova je da se omogući nesmetano cirkulisanje vode kroz kanalsku mrežu i odvodnjavanje suvišnih voda sa poljoprivrednog zemljišta.

Investitor ovih radova je Javno preduzeće „Elektroprivreda Srbije“, a konačna realizacija ovog projekta se očekuje u narednom periodu.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media