VPD „SREDNJI BANAT“ NAJBOLJI NA 23. RADNIČKO – SPORTSKIM IGRAMA VODOPRIVREDE SRBIJE „KLADOVO 2018.“

Predstavnici VPD „Srednji Banat“ na nedavno održanim 23. po redu radničko – sportskim igrama vodoprivrede Srbije u Kladovu osvojili su prvo mesto u generalnom plasmanu nadmetajući se sa svojim kolegama iz drugih vodoprivrednih organizacija.

Nadmetajući se u šest sportskih disciplina, streljaštvo, pikado, mali fudbal, stoni tenis, kuglanje i u šahu predstavnici našeg prduzeća su zauzeli prvo mesto čak u četiri displine što ih je rangiralo u sam vrh takmičenja.
Prvo mesto u kategoriji streljaštvo je osvojila ženska i muška ekipa, pri čemu je u pojedinačnom plasmanu Tibi Čisar osvojio prvo mesto sa osvojenih 175 bodova, qq Milan Danikov osvojio drugo mesto sa osvojenih 166 bodova.
Pored sjajnih rezultata u streljaštvu podjednako uspešne su bile muške ekipe u disciplinama kuglanje i stoni tenis, koji su takođe osvojili prvo mesto.

Ovogodišnje radničko-sportske igre su trajale 5 dana i to je bio odličan povod da se sa kolegama iz drugih organizacija, pored sportskih nadmetanja, razmene informacije, ideje, iskustva i planiraju naredna takmičenja.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media