VPD „SREDNJI BANAT“ OSTVARIO ZAPAŽENE REZULTATE NA SPORTSKIM IGRAMA. OSVOJENO ČETVRTO MESTO U GENERALNOM PLASMANU

Tokom proteklih 5 dana, koliko su trajale XXIV Radničke sportske igre Vodoprivrede Srbije u Vrnjačkoj banji, preduzeće VPD „Srednji Banat“ je ostvario zapažene rezultate i sasmim tim nastavio tradiciju odličnog plasmana na takmičenjima ovog tipa.

Ove godine predstavnici našeg preduzeća su se nadmetali u pikadu, streljaštvu, kuglanju, stonom tenisu, fudbalu i šahu, pri čemu je odlične rezultate postigla muška ekipa u streljaštvu, osvojivši prvo mesto, dok je ekipno osvojeno drugo mesto u kuglanju i treće mesto u stonom tenisu.

Zahvaljujući ovim plasmanima, naša firma je zauzela četvrto mesto u generalnom plasmanu. Na ovogodišnjim radničkim igrama učestvovalo 28 preduzeća iz cele Srbije, takmičilo se 648 takmičara, odnosno 496 takmičara i 152 takmičarke.

Odlične rezultate u pojedinačnim plasmanima osvojio je Čisar Tibi u kategoriji streljaptvo, osvojivši prvo mesto.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media