ZAVRŠENI RADOVI NA SISTEMU ZA ODVODNJAVANJE KNIĆANIN – ČENTA

Radovi na održavanju kanalske mreže koja služi za prihvatanje otpadnih voda iz industrije – HMO na sistemu za odvodnjavanje „Knićanin – Čenta“, koji pripada katastarskoj opštini Čenta, su završeni.

Radovi su obuhvatali su geodetsko snimanje, mašinsko uklanjanje biljne vegetacije, izmuljenje kanala bagerom, transport izmuljenog materijala kamionima, razastiranje izmuljenog materijala buldozerom, uređenje inspekcione staze i radove na propustima.
U okviru ovog projekta revitalizovano je 14 kilometara kanalske mreže, vrednost radova je 35,999,935.55 dinara sa PDV-om, a investitor radova je Javno preduzeće „Vode Vojvodine“.

O nama

Zahvaljujući adekvatnoj i savremenoj mehanizaciji spremni smo da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših poslovnih klijenata, a da pritom realizacija projekata bude jednako kvalitetna i blagovremena.
Osnovni zadatak rukovodstva, odnosno, menadžmenta preduzeća je da obezbedi resurse, dok je zadatak zaposlenih i privremeno angažovanih radnika da svoje obaveze obavljaju savesno, odgovorno i u odgovarajućem vremenskom okviru.
Upravo ova formula je garancija dugoročnog uspeha i odgovarajućeg kvaliteta usluga.

Kontakt

 • Adresa:

  Slobodana Bursaća 1a
  23 000 Zrenjanin
  Republika Srbija

 • Tel/fax:

  023/530-610

 • e-mail:

  srednjibanat@vodoprivredazr.rs
  dtdzr@ptt.rs

Posetite nas

Izrada web sajta Progressive Media